onsdag, januari 27, 2010

Fastedag 3

När denna dag är över har jag klarat av drygt hälften. Ser verkligen fram emot lördag då man får äta vanlig mat igen. Från början tyckte jag att allt smakade rätt OK men nu känns det inte som om nått är gott, särskilt äcklig känns buljongen som man ju äter 2 ggr/dag varav till middag med grönsaksjuice inblandat vilket verkligen inte piffar upp det hela...

Hur som helst hade jag liiite huvudvärk på förmiddagen men det gick över med en Treo så nu hoppas att jag huvudet klarar sig kommande dagar. Idag kunde jag i alla fall jobba hela dagen utan problem och kände mig rätt pigg också.

Väl hemma blev det en tung promenad i djup snö. Henke skottade under tiden gården och det var nog riktigt jobbigt det med eftersom det tog lika lång tid som det tog för mig att gå promenaden. När jag kom tillbaka hem skottade jag fram till hundhuset och vår andra grind.

Mycket mera orkar man inte när man fastar så jag blev riktigt glad när jag konstaterade att internet fungerade igen när jag ätit min fantastiskt goda buljong till middag. Saknar verkligen nått att tugga på nu!!! Hur som helst så innebar internet att jag kunde roa mig med att uppdatera dagboken med helgens bilder.

Inga kommentarer: