lördag, mars 20, 2010

05:45 varför?

Man går och lägger sig 01:30 efter att ha varit vaken sedan 05:50 och har chansen att sova huuur länge man vill och vad händer. Pling, öppnar ögonen och konstaterar att klockan är 05:45 å jag bara vägrar att acceptera att man ska behöva vakna såå tidigt efter att ha varit uppe sent och inte har nån tid att stiga upp och passa så varför? Lyckas somna om men när klockan är 07:30 är jag så pigg att det omöjligt går att somna om. Sätter mig istället vid datorn en stund.

Vid 09:30 gick jag ut för att hämta tidninge och konstaterar att det är underbart väder, +8 grader och strålande sol. Sitter på bron och läser tidningen tills Henke kommer upp så satte jag igång och skotta lite på gården. Vill ju röra om lite i snön och hjälpa våren.

Efter frukost åkte Henke ner till båten och fixade den lite inför våren. Jag gick upp i skogen och skoterspåret var inte längre så hårt som det har varit. Man trampade inte igen men det var väldigt löst på ytan så det blev rätt jobbigt att gå. Eftersom jag hade tagit med varm choklad och fika så trampade jag upp en grop och satte mig i snögropen och njöt. Njöt så till den milda grad att jag faktiskt somnade i solen och vaknade när det brummade förbi en skoter. Gick vidare och satte mig på ett nytt ställe men här var det inte lika härligt, fläktade lite och dessutom hade det hunnit bli eftermiddag så solen var inte lika varm. Här kommer några inte allt för bra bilder men bättre dåliga bilder än inga bilder alls:

Så här fint väder var det...

Uff...inte lätt när snön inte bär


Bus bus, Humla försöker finta Neo genom att titta åt sidan som om nått kommer...


Så här blå var himlen...
När jag kom hem skottade jag ytterligare på gården så när jag gick in hade jag varit ute i totalt 4 timmar isträck härligt!

Var så trött när jag kom in att jag vilade i 45 minuter innan jag det blev en härlig dusch och sedan åkte vi upp på Håsta ikväll igen för att äta upp de goda resterna från igår. Klockan 21 började Millenuim, Män som hatar kvinnor å fast jag sett den så vill jag ju inte missa den oklippta versionen så vi fick inte hem förrän vid 23. Hade ont i skallen så jag gick och la mig efter en halvtimma.

Inga kommentarer: