måndag, mars 22, 2010

Karusell

Mitt liv känns lite grann som en karusell just ni på gått och ont...

Det känns lite som om det går runt runt vilket för min del inte är bra, blir lätt åksjuk då. Det jag tänker på är att dagarna är fullbokade så det känns som att det är måndag eller fredag hela tiden och på därimellan finns ingen tid för spontana grejer utan all tid är upplanerat.

Samtidigt känns det som om det går upp och ner helt okontrollerat vilket är rätt skoj. Olika saker hela tiden, nytt-gammalt, lättsamt-jobbigt.... Varierande med andra ord.

Idag var det lite möten som skulle genomföras, lite planering inför kommande nämndsdagar och framförallt ytterligare ett beslut i såpan Iggesund Hårdkrom. Detta beslut hade varken vi eller chefen delegation att ta så ordförande i nämnden fick skriva under det. Ytterligare en timmas övertid idag... börjar bli några denna månad.

Kom hem klockan 17 och eftersom jag hade riktigt ont i knät (fick det igår morse och det har bara blivit värre och värre) så Henke fick gå en sväng med hundarna medans jag fixade mat. Käkade och åkte sedan iväg till Iggesund för att träna lite hund med Helena och Zandra.

För första gången iår kärde vi sök. Litet område på skaren blev det så särskilt utmanande för hundarna kan man ju inte påstå att det var. Dummiesarna låg ju uppe på skaren i det flesta fallen men några fanns uppe i träd eller under lite ris som fanns i området. Humla höll genomgående högt tempo men tyvärr skickade jag en gång för mycket för på absolut sista skicket i mörkret så kom det en fråga, attans också!!! Annars jättefont jbb, full fart hela tiden.

Var som en genomfrusen isbjörn begav jag mig hemmåt. Eftersom Neo inte fått nån aktivering idag så körde jag lite lugna dummieövningar med Neo inne i badrummet när vi kom hem. Han stressar ju så väldigt när han ser dummiesar och tuggar som få numera så det är nog bra att han lär sig att sitta lugnt och fint med dummies i munnen. Gick kanon tack vare att jag höll mig lugn å då höll sig ju Neo hyffsat lugn också. Även Humla fick köra övningarna bara för att kolla om de var svåra eller inte å enligt henne var det pissenkelt!!!

Avslutade kvällen med Te och skorpor


Jo förresten... det var ju en artikel om mig i tidningen idag så nu är man lokalkändis...

1 kommentar:

Vildandsmamman sa...

Lycka till med "nya" tjänsten!