torsdag, mars 18, 2010

En bra dag

Japp så blev dagen idag... Lite smått och gott även om det mesta kretsade kring Iggesund Hårdkrom. Men vi tar det från början:

Uppstigning klockan 05:50, frukost och sedan iväg... Började med styrketräning och massage nere i källaren på jobbet. Totalt 45 minuter sedan dusch och fic så klockan 07:50 var jag uppe på jobbet.

Förberedde lite inför inspektionen, tog en snabbfika och gick sedan till Pulsen, sjukhusköket som skulle inspekteras. Som vanligt är det en riktigt trevlig tillställning som tar några timmar. Det mesta såg bra ut så det blir en snabb inspektionsrapport i morgon.

Tillbaka till lunch och jag passade på att springa på Åhlens och köpa en ny kruka till min Hortensia som jag köpte häromdagen.

Efter lunch sammanställde jag de sista minnesanteckningarna från Iggesund hårdkrom. Kollade upp lite om försäkringsfrågor och gjorde dessutom lite fakturor en sen var det slut där för det var dags att åka hem.

Så fort vi kom hem fick Henke skjutsa upp mig och hundarna i skogen. Gick efter vägen (skoterspåret) och det gick bara fint. Kom dock på att jag skulle vika av in i skogen efter ett annat skoterspår. Ingen bra idé!!! Shit vad jag jobbigt det var för jag gick igenom hela tiden och snödjupet är ju ca 80 cm. Kan säga att jag aldrig gått en så jobbig 2km promenad. Tur att den första delen av promenaden var bra mycket lättsammare. På vägen var nämligen skoterspåren rejällt hårda av packad snö. Var ute i närmare 1.5 timmar och skjutsade sedan ner en frackuppklädd Henke på stan.

Till middag blev det omelette med västerbotteost och skinka och sedan blev det dator resten av kvällen, självklart framför tv:n

Inga kommentarer: