torsdag, mars 11, 2010

Husvisning & bårförsäljning

Full fart på jobbet, hysteriskt skulle jag nog beteckna det som. Ännu en lunch i rekordfart hem till hundarna. Idag fick hundarna hänga med i bilen efter lunchen eftersom vi ville åka iväg på husvisning direkt efter jobbet.

Hade hittat ett hus i Enånger som var tämligen intressant så jag hoppades att det skulle införliva mina förväntningar. Kom inte ifrån jobbet förrän närmare 16:30 så vi var lite sena kände jag som hade velat gå hem klockan 16.

Det var enormt mycket folk på husvisningen. VI gick en runda och tittade på alla utrymmena inne i huset men också de intilliggande byggnaderna i form av stall, carport, vindskydd mm. Efteråt tog vi ett snack med mäklaren innan vi begav oss hemmåt. På vägen hem konstaterade vi att detta nog inte var ett hus för oss. Huvudorsaken var väl alla nivåskillnader men sen fanns det en hel del annat att önska också. Marken och för all del läget var dock lockande men det blir inte detta hus.

Klockan hade blivit mycket så på vägen hem stannade vi till på en pizzeria och käkade och sedna svängde vi förbi OK för att hämta ut ett paket med lite lister till högtalarkablarna, en ny hårddisk och ett filter till mitt nya objektiv.

Väl hemma gick jag en tur med hundarna men sen var jag såå trött att jag inte orkade nått annat än att ligga i soffan. Hade dessutom ont i huvudet så det var inte mycket annat att göra...
Klockan hade ju dessutom hunnit bli 21 då och vi hade varit igång sedan 05:45.
Henke hade ett telefonsamtal som resulterade i att vår båt nu i stort sett är såld. Eftersom man ännu inte kan komma fram till den med bil så hade de dock inte varit och tittat på den så vi vågar inte ropa HEJ än för man vet aldrig. Förhoppningsvis kan vi dock göra klar affären i slutet av mars.

Inga kommentarer: