fredag, mars 19, 2010

Grattis Lasse

Ännu en dag som flöt på som arbetsdagar ska flyta på. Fullt upp men ingen hysteri....

Blev en inspektion, förberedelser inför nämndsdagarna, information om Iggesunds Hårdkrom i konkurs och planering inför avlämnandet av vissa arbetsuppgifter.

Vi lämnade in bilen idag också för att i den svarta (eftersom vi har två saab 9-5 får vi skilja på dem på färgen) hade motorlampan börjat lysa. Tändes ju för några veckor och då prövade de att laga den på billiga sättet. De informerade dock redan då att det förmodligen skulle behövas mera så nu blev det mera idag...

Var underbart väder i morse! +2 grader och sol. Tittar ut genom fönstret nu och konstaterar att det regnar. Typiskt aprilväder i mars... igår snöade det!

Efter jobbet åkte vi och hämtade bilen, åkte och handlade och åkte sedan hem och packade en ryggsäck för att sedan gå iväg med hundarna till Håsta. Promenaden började inte bra, Neo flyger på en liten hund men jag lyckades tack och lov få tag i Neo direkt. Nu är han rökt!

Hundarna, framförallt Neo då som har mycket päls var helt genomskitig när vi kom fram så Henke tog in honom i duschen. Humla räckte dem med att man torkade av.

Grattis Lasse 65 år!
Birgitta hade fixat en jättefin och god buffé med en exotisk bricka men kött, kyckling och massor med frukter, en god pastasallad, hembakat bröd, västerbottenpaj mm Precis hur gott som helst!!!

Vi satt och snackade till 00:30 men då promenerade alla hem. Jag rasade i säng och somnade direkt klockan 01:30

Inga kommentarer: