måndag, mars 08, 2010

Runt det går runt det går...

... runt, känns det som nu. Ny vecka och nya saker att lära sig. Idag var det rätt lugnt men veckan kommer annars att vara fullsmedad med diverse arbete och aktiviteter varje kväll men om detta får jag rapportera mera om senare i veckan.

Hur som helst åker jag hem på lunch i veckan och idag var det riktigt härligt, +9 grader och sol när jag kom hem... Blåste lite men det var nog bra för det blev väldigt blött när det blev varmt så här plötsligt men när det blåser torkar det ju upp lite. Vägarna var enormt mjuka och lösa så det var tur att traktorn kom och plogade när vi kom hem från jobbet. Hade nog varit svårt att komma in på området annars för det hade blivit rejällt moddigt.

Efter jobbet käkade Henke för att han skulle iväg på kurs. Jag körde igång en tvättmaskin och åkte sedan upp i skogen med hundarna. Det är svår att hålla hundarna ifrån de döda rådjuren nu för när det blir varmare så luktar de ju inte direkt smaskens i min näsa men tydligen i rödtottarnas.

Kom hem vid 18.15 tiden och gjorde då västerbottenlax av min lilla potion men det kommer i alla fall att räcka till lunch i morgon också. Hängde sedan tvätt och körde igång en till maskin. Kvällsnöjet blev Familjen annorlunda...

I morgon väntar nya spännande saker som jag rapporterar om...

Inga kommentarer: