söndag, mars 28, 2010

LEDIG HELA DAGEN!!!

Äntligen! En lugn och skön dag... Sov till klockan 09:00 och satt sedan och strulade med datorn... Min bärbara dator har systemfel och går bara att köra i felsäkert läge och den stationära datorn är full och fungerar ENORMT segt... Hur som helst så lyckades jag till sist få iväg en anmälan och betalning till Tollingjaktprovet i Söderköping men då hade klockan hunnit bli 11:30.

Efter frukosten åkte jag upp i skogen med hundarna och sedan stack jag och Henke ner på stan och shoppade lite. Var också iväg och köpte lite god mat inför kvällen samt käkade lunch på Radjos.

Var helt slut när vi kom hem. Hade ont i skallen och kände mig helt febrig så jag somnade ett par timmar. Var lite piggare när jag vaknade så vi fixade en god middag.

Förrätt: Pilgrimsmusslor med sparris och bacon

Vamrätt: Rostas med smördegsinbakat potatismos och Whiskeysås

Efterrätt: vaniljcheesecake med pepparkaksbotten

Såklart släkte vi lyset klockan 20:30 men vi fuskade genom att ha tv:n på... Ville ju inte missa andra delen av Millenium...

Efter filmen satte jag mig med datorn igen och lyckades då återställa datorn till hur den var för två veckor sedan så nu funkar den igen, jippi!!!

Inga kommentarer: