tisdag, mars 30, 2010

Tårta tårta och åter tårta...

Dagen började i stort sett som vanligt. Var på jobbet 07:15 och jobbade på fram till klockan 09:15 då Uno dagen till ära bjöd på Smörgåstårta. Två olika tårtor som båda var kanongoda!!! Den ena tårtan var gjort på gubbröra och den andra på lax och räkor, Mmmmmmm

Efter fikat blev det genomgång av nämndsmötet och lite annat smått och gott...

Till lunch blev det åter igen smörgåstårta och sedan fläskfilé sedan festen och sedan åkte jag hem till hundarna och gick en sväng med dem. Vi träffade Toland med labbarna som numera är 3 till antalet. Lilla Maggie som nu närmar sig 3 månader är en riktig tuffing. Springer ensam fram till tollarna å fast Humla är en suris och inte acceptera att nån kommer springande till henne när hon är i koppel morrar såklart. Släpper Humla efter ett tag å Maggie är på gång på gång och skräms inte av Humlas morr... En riktig tuffing tror jag hon kommer att bli.

Eftermiddagen präglades av tårtkalas, totalt 60 pers "firade" Unos sista dag på jobbet å vi åt tårta för 3:e gången idag.

Efter jobbet åkte vi och handlade och eftersom jag tagit med hundarna i bilen efter lunch så gick jag med dem från stan. Å jag måste säga att de promenerade exemplariskt!!! Humla brukar alltid gå bra i koppel men även Neo gick perfekt. Till och med hundmöten gick bra, varken Neo eller Humla tittade åt hundarna, super!!!

Väl hemma däckade jag i soffan i 30 minuter innan jag fixade middag och när vi var mätta och belåtna så blev det soffan igen.

Inga kommentarer: