torsdag, mars 25, 2010

Uno 40 år i miljöns tjänst!!!

Idag var det dags för nämndsdagarna. Vi startade upp klockan 10 ute på räddningstjänsten men före det hann jag beställa lite labmaterial, planerade lite och gick igenom ytterligare lite ekonomigrejer.

Nämndsdagarna inleddes med framtidsfrågor för kommunen när det gäller miljö. Åsa Terent, Anne-Li och Jonas höll varsitt föredrag om vattendirketivet, hälsoskydd och förorenade områden. Alla mycket bra så det blev en riktigt intressant förmiddag.

Efter lunch var det andra kommunala framtidsfrågor i form av ekonomi, politisk organsiation och utvecklingsstrategier. Lite svårare att ta till sig men intressant ändå. Vi hade också en punkt om vårt samverkansavtal med Nordanstig.

När dagens program var färdigt gick vi iväg för att duka och fixa iordning inför middagen tillsammans med Ulrica. Vi "piffade upp" oss lite i omklädningsrummet och sedan var det dags att ta emot maten som kom från Britt-Maries Catering. Blev mycket spring under middagen men han ändå njuta och känna att att maten var fantastisk god, som vanligt när det gäller mat från Britt-Maries!!!

Före efterrätten var det dags för avtackning av chefen Uno. Det var alla nämndsorföringar (som är pigga och vid liv) som jobbat under Unos tid, kommunchefen, nämnden och så vi på ett litet hörn. Hudiksvalls tidning var också på plats.
Efter efterrätten blev det mer musikunderhållning och allt avslutades runt 21:30 då vi städade undan allt och diskade allt som blivit under kvällen.

Inga kommentarer: