tisdag, mars 23, 2010

Promenad på skare

Vaknade tidigt, alldeles föör tidigt, klockan 03:45... Pigg och utvilad tyckte mitt inre sp klockan 04:25 konstaterade jag att tidningen kom. Skulle jag stiga upp...? Nja... inte riktigt än va? Pip pip pip pip... Måste ha somnat nån gång runt 5 så det var ju måttligt skoj att stiga upp när klockan ringde klockan 05:45.

Efter morgonbestyren skjutsade jag Henke till tåget och tänkte sedan åka och göra lite inköp på pappershuset men konstaterade att jag ju glömt rekan hemma... Hmmm äh åker och tvättar bilen istället och styr mot OK. På väg in konstaterar jag att jag glömt plånboken hemma. Ingen bra start på denna dag!

Var i alla fall på jobbet tidigt, klockan 06:50. Skickade iväg lite beslut och andra papper... Uppdaterade delegationsordningen så att min och Mats uppdelning framgår samt rättade till en massa estetiska fel som fanns sedan tidigare. Efter fikat överlämnade jag alla mina livsmedelsobjekt till Emma, en dryg vecka för tidigt visade det sig... Vet inte hur jag tänkte men vi hade bokat onsdag nästa vecka men jag fick för mig att det var idag så jag hade förberett allt igår så då körde jag. Snälla Emma säger ingeting utan tar utan att blinka emot min information...

På lunchen åkte jag iväg med vattenprover, det hade kommit totalt 9 stycken idag!!! Gick med hundarna, käkade lite snabbt och åkte sedan till papperhuset och gjorde det jag tänkt göra i morse.

Efter lunch blev det inspektion/möte med en pizzaägare för att hjälpa honom med att formulera egenkontrollprogrammet. Resten av dagen blev det korrekturläsning, presentkoll, beställning av fika till hälsoskyddsträffen mm Skulle gå hem tidigt men kom inte från jobbet förrän 16:40. Ytterligare en timmas övertid idag således.

Eftersom Henke är i Stockholm hade jag ingen att ta hänsyn till idag. Gick med hundarna först. Hamnade oplanerat på golfbanan idag och det gick ritkigt bra att gå där framförallt i det fd skidspåret men även fritt över banan. Eftersom jag hade två tennisbollar med mig så slängde jag in dem i skogen. Hundarna fick sedan söka upp varsin vid tre tillfällen på promenaden. Inga problem såklart med den lättsprunga terrängen med rejäll skare.

Hemma klockan 18:30, pratade med Henke och fixade sedan middag iform av omelett med västerbottenost, räkor och avokado. Resten av kvällen spenderaded med Äntligen Hemma och House.

Inga kommentarer: