tisdag, mars 09, 2010

Vapltest

Full fart hela dagen, till och med lunchen var ett moment som jag knappt hann med... På förmiddagen var Gudrun och testade mätaren igen, denna gång i huvudsak när det gäller Radon. Som vanligt hände det lite grejer när det gäller Iggesund Hårdkrom, lite planering inför kommande händelser på jobbet mm. När det var dags att åka hem på lunchen så åkte jag först iväg med vattenproverna vilket resulterade i att det blev en väl kort lunch.

På eftermiddagen var det dags att kontera fakturor för första gången men det gick bara fint när jag väl fått ett fungerande lösenord. Fick också lite handlingar från Uno så nu har han snart ingenting kvar i rummet och inte många arbetsdagar kvar heller. Efter den genomgången så gick vi igenom tillsynsutredningen med Erik och det fick avsluta dagen på jobbet.

Kom hem klockan 16:45, satte ut tollarna i bilen och gick sedan över till Roland och Gunilla. Idag var det dags för valptest. Helena var anlitad som testledare och jag var lite allt i alla. Var skojjigt att se hur ett valptest går till sedan vet jag inte om man kan dra såå mycket slutsater av det för det var inte såå stora skillnader, en jämn kull skulle jag säga sedan är det ju så beroende på vilket tillstånd valparna är i när man hämtar dem. Vissa var ju på bushumär när vi hämtade över dem medans vissa sov så att vi fick väcka dem. Tycker i alla fall att min lilla tik skötte sig exemplariskt. Kommer att bli kul att följa valparnas fortsatta liv och se vad som händer med dem framöver.

Klockan 20:15 var vi färdiga och jag gick ut en promenad med hundarna, blev en ovanligt kort kvällspromenad. Väl hemma fick de mat och jag var så tröt att jag bara orkade ta lite mackor till middag.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Din lilla tik?? blir det en hund till i huset? Jag kan förstå ifall det blir det för på fotona är de enormt söta!!

Vinnarens sa...

Haha!!! Var en milimeter från att ta en labbetik från kullen. Fick direkt en favorit och det var också den som jag skulle få ta i så fall. Men nej... nu blir det inte så men jag kallar henne ändå min lilla tik...