måndag, mars 15, 2010

Det går för runt...

Japp, ny vecka igen.... Förhoppningsvis kommer denna vecka att bli lite lugnare och med inte fullt så mycket jobb med Iggesund hårdkrom. Hmmm kan säga att veckan i det fallet inte började så lovande. Det var full huggning hela dagen och det gick verkligen frammåt, bakåt, åt höger och åt vänster åt olika håll hela tiden. Allt annat än ett steg frammåt, ett steg bakåt...

Hade kanppt tid att åka hem idag men Henke hade tider att passa så det var bara att lämna allt för att fortsätta imorgon.

Hemma från jobbet stekte vi snabbt varsin hamburgare eftersom Henke skulle iväg och skriva prov för radarintyg.

Efter en kort vila åkte jag upp i skogen och gick en promenad med hundarna och åkte sedan iväg till Iggesund. Zandra hade huvudvärk så det blev jag och Helena som tränade. Hann köra lite fotgående och förflyttningar med Neo innan Helena kom och jag bytte till Humla istället. Fortsatt dirrigeringsträning och idag hittade jag en svår övning till Humla. Kastade dummiesar på varsin sida (till höger och vänster) snett (kanske 5 meter) bakom henne. Hade också en dummie ca 20 meter rakt bakom Humla. Skickade på ut men jösses vad detta var svårt. När Humla vände sig om såg hon ju nån av de andra dummiesarna först och ville då vika av direkt. Detta var en kanonövning som gick riktigt bra på slutet så detta ska vi fortsätta att jobba med.

Kom hem vid 20:30 och såg då lite tv innan jag däckade igen. Huuuu vad jag är slut!

Inga kommentarer: