söndag, mars 07, 2010

Lite av varje...

Vaknade och började dagen med att se starten på Vasaloppet. Är egentligen inte ett dugg intresserad av Vasaloppet men det känns ändå så att det är en tradition som måste göras. Är ju dessutom inte särskilt uppoffrande att sitta en stund med datorn i knät framför tv:n

Efter frukost gick vi ner och skottade en stig till båten för att kolla till den lite. Det kommer nog att ta ett tag innan man kan dra fram den från varvet för det är inte plogat än och jag undrar om de kommer att plogas nått eller om man helt enkelt låter det tina bort det som ligger.

När vi varit hemma en stund och fixat lite så åkte vi ner på stan och gick på ett relativt nytt stället som säljer Indisk mat så vi åt en sen lunch där vilket var riktigt gott, hit kan jag gå igen.

Åkte sedan och drack kaffe hos Henkes försäldrar på Håsta så vi kom inte hem förrän vid 16-tiden och då gick jag en runda med hundarna innan det blev mörkt. Hundarna hade ju varit med hela dagen så de behövde intne så mycket aktivitet mera idag tyckte jag.

Kvällen spenderades med dator, beställde lite grejer till stereon, kameran och datorn. Käkade sedan pizza så indag har det verkligen svulstats!!!

Inga kommentarer: