torsdag, maj 08, 2014

Å ännu flera spår

Hade tänkt åka till klubben och träna lydnad men kände att jag ville vara på hemmaplan. På vägen hem från jobbet stannade jag till på Colorama för att titta på tapeter till Gäststugan. Hade sett en tapet på nätet som jag var sugen på men det kändes bökigt att det får bli nått från färghandeln istället. Hittade en tapet med stora blommor och varma färger som jag förmodligen aldrig skulle välja till något rum inne i huset. Ska bli spännade att se hur det blir om vi tar den. Då blir det en blommig vägg och tre enfärgade ljusa väggar.

Henke gick ut ett spår till Vinna och när jag kom hem så gick jag ut ett till Humla. När Henke hade åkt så fick Vinna gå sitt spår för då hade det gått en timma. Hon spårade riktigt fint även om hon missade första apporten med 50cm. Spåret gick i vår skog som är kuberad med många små kullar (Moss och risbeväxta stenar. Hon gick ca 0,5m på sidan om spåret i vind och då hamnade hon på andra sidan en sten där apporten låg. Övriga apporter gick hon rakt på på!!! Hoppas att hon nu spårar andra lika fint som hon spårar mig och Henke.

När Vinna gått sitt spår gick vi en promenad och sedan fick Humla gå sitt spår. Hon gick väldigt fint! Efter det fick Neo gå Vinnas spår. Han var ute och snedseglade lite en bit på tredje sträckan men i övrigt gick han väldigt bra. Glad av en flygande tennisboll över huvudet fick bli slutet på spåret!

Det regnade hela tiden medan vi var ute så när vi kom in blev det hundtorkning och sedan middag innan jag hamnade i soffan. Idag ska jag bara slappa!!!

Mellosemi väntar!

Inga kommentarer: