söndag, maj 04, 2014

En effektiv dag

Vaknade redan vid 8-tiden och steg upp och målade sista varvet på taket i gäststugan. Efter det så blev det frukost och sen en promenad med hundarna. Precis när vi gick in i skogen körde en traktor iväg bakom oss och sen kommer en rejäl explosion då hela marken vibrerade. När vi hade gått vår runda så gick vi tillbaka efter vägen och mycket riktigt, där stod traktorn med ett stort hål i stora däcket.

Jag tog med Humla och Vinna och änder och kråkorna och la ett sök i skogen. Vinna fick börja och än en gång tog Vinna in söket på ett underbart sätt. inga mattendeneser. La undan en and och en kråka och tog istället fram en trut. Få se hur det går…. Humla gjorde som vanligt en snyggt sök och svepte in vilten i härlig fart.

När detta var gjort så gick vi in och gjorde en handlarlista så Henke åkte och handlade medans jag åkte till klubben för lite bruksträning.

Vinna var duktig, momenten känns stabila. Lillemor var snäll och gick ut ett spår men de går inte alls lika bra. Även denna gång en missad pinne. Måste bli hårdkörning på spår nu!

Humla fick komma ut och köra klass 3 lydnad och jösses vad bra hon var. Alla momenten satt fint, till och med vittring och rutan. Hmmm kanske skulle anmäla Humla till en lydnadstävling… Mmmm…

Medan jag var på klubben och senare också gick en promenad med vovvarna så la Henke in golvet i Gäststugan. Nu återstår bara att hitta tapeter och senare också måla och spika fast lister. Hoppas vi hittar nån fin passande tapet nu.

På kvällen blev det Västerbottenlax och Mästarnas mästare.

Inga kommentarer: