onsdag, maj 14, 2014

Spårgenrep och apporteringsträning

Anna var snäll och gick ut ett spår till mig i Lintjärn efter jobbet. Medans det fick ligga till sig så la vi ut lite dirigeringsuppgifter vid vattnet och på ett hygge. Hann köra lite träning med Humla och Lizzie innan det var dags för Vinna att gå sitt spår. Hon spårar bra men missar ALLTID en pinne. Känns inte alls bra även om hon blivit bättre på att spåra. Himla konstigt!

Det var tur att vi var i Lintjärn idag för kennelklubben skulle ha viltspårkurs där. Hade inte varit så skoj med massa blodspår i markerna inför helgen bruksspårtävling. Tackar och bockar för att Karin och hennes kursdeltagare var så hyggliga och åkte till en annan plats istället.

Vinna fick ta en vattenapport idag och sedan körde vi dirigeringarna också. VInna kändes stressig och ofokuserad men gjorde såklart även en hel del bra grejer också.

När jag kom hem var jag vrålhungrig och lite frusen så det fick bli gulaschsoppa med middag idag. Mums även det!

Även idag hade jag ont i skallen men när jag vilat och fått mat i mig så gick det tack och lov över. Äntligen fick jag och Anette en chans att prata också. Blev ett samtal på närmare 2,5 timma och vi kunde konstatera att det nog är lite långt mellan gångerna. Kom i säng först klockan 01:00…

Inga kommentarer: