lördag, maj 17, 2014

Städdag på årets hittills varmaste dag!

Idag var det dags för den årliga städdagen. Henke låg nerbäddad fortfarande med hög feber så jag tog med Humla och cyklade iväg. Det var inte så mycket som skulle göras så jag tog på mig att städa efter vägen. Samlade burkar, avbrutna plogpinnar och lite annat som hamnat längs med vägen. Tog bara en timma sedan var jag hemma igen och passade då på att montera springern på cykeln. Å när den var monterad bar det av ner på stan för att hämta bilen och på vägen hem handlade jag.

Precis klockan 14 kom jag hem igen och då var det hög tid att gå ner till grillplatsen vid sjön för lite lekar och hamburgare tillsammans med övriga boende efter vägen.

Henke fick en tid på akuten så vi åkte in när grillningen var klar och jag hade testcyklat med Vinna. Funkade sådär så jag måste montera om den så blir det nog bra. Nu tar den i trampan och det är ju inte särskilt praktiskt.

På Akuten tog de prover men skickade hem honom igen. Något lägre feber nu men istället rejäl smärta i magen. Jag gissar att det är Salmonella men vi får väl vänta tills provsvaren kommer.

Det var riktigt riktigt härligt väder idag och då vill man ju vara utomhus. Monterade om springern så nu sitter den bra. Funkade mycket bättre än jag hade trott. En ryck kändes ju knappt!

Blev en ganska lugn kväll med tv tittande eftersom Henke sov hela kvällen.

Inga kommentarer: