lördag, maj 24, 2014

Ännu en härlig sommardag!

Vaknade och konstaterar att vädret är precis lika underbart idag! Vi hade lite ärenden att göra så efter en lugn morgon och frukost så åkte vi in till stan för att först hämta tapeterna till gästrummet å då hade vi tur för det var 25% rabatt på hela köpet vilket gjorde att vi sparade en sisådär 700kr… Blinkar Blev dessutom lunch på JP för de bjöd på hamburgare, kaffe och kaka.

Efter detta stopp blev det ett stopp på Åhlens där det blev inköp av kuddar och dessutom ett par shorts.

Avslutade med ett stopp på ICA där vi handlade mat och dessutom spontanköpte vi en kaffebryggare som vi fyndade eftersom den saknade kartong…  Blinkar

När vi kom hem tog vi det lugnt och bara njöt av det vackra vädret i varsin solstol på baksidan. Jag njuter verkligen av vår avskärmade och inhägnade tomt. Sååå härlig en dag som denna!!!

Efter några timmar tog vi bilen bort till sjön Talgen och  gick runt den. Hundarna fick bada och hämta tennisbollar. För första gången fick jag se en dykande hund. En av tennisbollarna sjönk och Vinna satsade efter den. Första gången förstod jag inte vad som hände och blev lite orolig när hela Vinna försvann långt ut på sjön. Sen dök hon upp med bollen i munnen och då förstod jag var som inträffat. Den bollen kasserade jag som vattenbolle och använde i stället den andra som jag hade med. I slutet av promenaden inträffade samma sak igen med den andra bollen men även den räddade Vinna genom att dyka efter. Läckert!

Neo blev dock väldigt halt efter denna promenad. Henke fick bära hon den sista biten och gick sedan och hämtade bilen för att han skulle slippa gå. Henke och Neo tog bilen hem medan jag och tjejerna promenerade hem,

Väl hemma röjde vi upp i växthuset så nu saknas “bara” växter att placera ut….

I samma stund som vi började grilla så kom åskan allt närmare. Vi åt inne och det var nog tur för det kom ett rejält åskväder med ett ordentligt skyfall som varade i några timmar.

På eftermiddagen njöt vi av en Dry Martini i soffgruppen på baksidan. Det var så underbart härligt och varmt men i bakgrunden hörde man muller av åska.

Inga kommentarer: