söndag, maj 25, 2014

Morsdag och tapetsering

Från gårdagens fantastiska väder förvandlades vädret till ett kallt och höstlikt väder med regn, storm och bar 8 grader mitt på dagen. Man frös så pass att vi faktiskt funderade på att göra en brasa inne…

Efter en lugn morgon, frukost och en kort promenad med hundarna så åkte vi till vallokalen på Björkbersskolan och röstade i EU-valet.

Efter det så åkte vi ner till Enånger och grattade Birgitta på morsdag och fikade lite, rastade hundarna igen och sedan åkte vi och handlade lite.

Väl hemma så såg jag hockey men sedan gick jag ut med tjejerna och tränade lite linjetag. Passade perfekt eftersom de sköts på skjutbanan. La bara synliga linjetag men hade hela tiden tre områden dit jag turade om att skicka tjejerna. Ibland på raka linjetag och ibland med stopp på halva vägen och sedan ut-tecken. Vinna var kanonduktig. Humla var också duktig men hon är lite fjollig med underlagen och väljer därför sina egna vägar vilket betyder att hon inte går på en rak linje även om hon direkt går till rätt plats.

Senare på kvällen tapetserade vi en vägg i gäststugan och sedan klippte jag Henke. Lite fick vi i alla fall gjort idag men usch och fy vad man tappar motivationen med ett sånt tråkigt väder.

Inga kommentarer: