tisdag, maj 20, 2014

Blodomloppet 2014

Idag var det dags! Efter jobbet åkte jag hem och gick en promenad med vovvarna och käkade lite soppa med Henke som fortfarande är hemma och är sjuk även om han nu är betydligt piggare än i slutet av förra veckan. I morgon väntar ny provtagning och det ska bli intressant att se om min gissning är rätt, dvs att han drabbats av Salmonella eller Campylobacter å då är det bara att hålla tummarna att han inte drabbas av några följdsjukdomar.

Efter maten och promenaden åkte jag tillbaka till stan för att vara med i årets upplaga av Blomomloppet. Å inte nog med att jag skulle vara med (det är jag ju alltid) i år hade vi också anmält ett antal löpare. Hmm jag har ju sprungit ett antal gånger men jag springer ju bara 3,5km. Hur som helst så räknade jag kallt med att det ändå skulle funka att springa 5km när man har lite draghjälp av övriga 4500 löparna/gångarna och visst gick det bra! Hade som mål att springa hela vägen och det gjorde jag men inte hade jag förväntat mig att det skulle gå så lätt som det gjorde. Sprang på 30 minuter och nog tror jag att jag lugnt hade kunnat springa några minuter fortare om det varit så….

Efteråt blev det traditionsenlig picnic på plan men då kom regnet så det blev en ganska kort historia. Istället åkte jag, Lisa och Ulrika till klubben och la upp plåtskivorna som lossat från taket så att det regnat in på skrivaren. Även om vi inte kunde laga det permanent så ligger det i alla fall plåtar där nu.

När jag kom hem slappade jag i soffan, duschade och kröp till kojs.

Inga kommentarer: