lördag, maj 03, 2014

Helg igen

Upp klockan 8. Vinna vaknar tidigare i Enånger än när vi är hemma. Hmmm ja det är väl bara att stiga upp då om hon säger det. Efter frukost packade vi in oss i bilen och åkte upp till Tjänna, ja eller var det Känna…. BlinkarDär blev det en lång promenad med Vinna och Humla medans killarna tog en kortare med Neo. Vinna hann dra X antal gånger men tack och lov så kom hon tillbaka direkt när jag ropade varje gång men det gäller verkligen att man är på hugget när hon går lös.

DSC_1328DSC_1330

Efter promenaden så blev det fika innan vi åkte in till Enånger och spelade trav och sedan åkte vi tillbaka till Änga igen.

Lasse fick då gå ut ett täktspår och jag tog med Vinna som fick köra ytterligare ett viltsök, denna gång med allt vilt helt tinat och hon sveper in det såååå fint. YES!!!

DSC_1333DSC_1335DSC_1336DSC_1339DSC_1341DSC_1343DSC_1345DSC_1346DSC_1347DSC_1349DSC_1360

När detta var klart gick vi in och käkade lunch och sen fick Vinna gå spåret. Då hade det blåst upp några gånger och dessutom kommit en rejäl hagelskur. Spåret gick helt ok och hon spårade fint men missade andra pinnen trots detta. Attans också!

Klockan 14.30 åkte vi hem och då gjorde jag slag i sak och slipade väggarna i gäststugan, dammsög och målade sedan dörr- och fönsterkarmarna samt dörren. I morgon MÅSTE jag måla taket och då kan vi börja lägga in golvet. Vore perfekt om vi hann börja lägga in golvet i morgon. En maskin hann vi också köra innan det var dags för middag. Henke hade då varit nere och fångat en gädda men den fick åka tillbaka ner i sjön å så åt vi oxfilé istället.

Inga kommentarer: