onsdag, maj 07, 2014

Oväntad hög aktivitetsnivå

Full fart rätt in i kaklet…. eller rakt ner i soffan snarare.

Upp strax efter klockan 06 och checkade in på jobbet klockan 07:00. Full fart i stort sett hela dagen och hem på lunchen som vanligt. Gick en rastningspromenad och sedan cyklade jag 3,7km med tjejerna.

Efter jobbet åkte jag direkt ut till Lintjärn klockan 17 och la tre spår. Trodde att det var fler som skulle komma och lägga spår men så blev det inte så jag la spåren själv trots att jag sagt att jag inte ska lägga spår till Vinna, hon måste gå andras spår. La tre spår, ett till varje hund och åkte sedan iväg och rastade hundarna med en kort promenad. Spåren fick ligga i ca 1 timma å Humla fick börja. Gick inte klockrent men tog sig runt med alla apporter i hamn. Vinna gick i spåret i stort sett hela tiden och tog alla apporter och i Neos spår hade jag inga apporter eftersom det är spårningen som han tycker är skojig. Godis på slutet är belöning nog tycker han.

Klockan 19 var jag hemma igen och då hade Henke fixat middag så vi käkade och sedan började Henke packa medan jag slappade lite. Klockan 20:30 tog jag med tjejerna på en joggingrunda 3,5 km och sen blev det en skön dusch.

Vilken oväntat aktiv dag det blev idag!

Inga kommentarer: