fredag, maj 23, 2014

En riktigt blöt promenad

En riktigt fin dag var det idag. Lite planering och förberedelser inför kommande vecka. Jobbade över lunchen och gick därför hem redan klockan 14. Tog en kort promenad med vovvarna och satt mig sedan och njöt i solen. Hann väl sola i ca 1,5 timma innan Henke kom hem och då tog jag med tjejerna på en långpromenad bort genom Nordenholm och sedan bort och runt Talgen. Eftersom termometern visade drygt 20 grader så gjorde vi promenaden till en riktigt blöt historia för hundarna. Hade med mig tennisbollar som de fick turas om att apportera dem i sjön när vi gick rundan. Hundarna var så duktiga och de tyckte det var väldigt skönt att bada ordentligt för första gången i år. Att gå gå en runda på drygt 5km gjorde ju inte saken sämre.

Henke var tillbaka på jobbet idag och efter jobbet cyklade han iväg till Sommaravslutning med företaget. Jag kunde helt enkelt inte gå in så jag satte mig i solen på baksidan och njöt av sommarens första GT.

2014-05-23 17.17.22

Middag intogs för första gången i år utomhus. 

2014-05-23 17.23.27

Först när solen försvann bakom talltopparna släpade jag mig in och då kände jag ju hur trött jag var. En lugn kväll väntade för min del.

Inga kommentarer: