tisdag, maj 06, 2014

Blev ju en riktig bra dag till sist!

På vägen till jobbet idag så pajjade Saaben. Vi har verkligen inget flyt med våra bilar just nu. Det som vi däremot har tur med är servicen på vår verkstad. De tog in bilen för att gör en felsökning, hittade felet och bytte tändkassetten med en begagnad för att testa och än så läge verkar det lovande så vi fick faktiskt tillbaka bilen idag.

Lite smått och gott på jobbet och sedan var jag hem på lunchen. Tog lite längre lunch, gick en sväng med hundarna och tog sedan med Vinna ut i skogen tillsammans med tre olika vilt And, Kråka och trut å gissa hur det gick? Jo alldeles utmärkt! Gulliga gulliga Vinna!!!! Tjoho!

Direkt efter jobbet blev det hem en snabbis för att käka och sedan åkte jag till Lintjärn för att träna spår. Lillemor, Maja och Ida hade redan gått ut en massa spår. Jag gick ut ett till Lena och min Humla och Lena gick ut en spår till Vinna.

Började med att ta ut Vinna för att låta henne spåra spåret som Ida gått ut. Spårade ok första biten men var inte helt distinkt på första apporten även om hon tog den. Vinkeln ok och sedan andra apporten fint! Tyvärr missade hon slutapporten. Åååååå!

Humla gick sitt spår superbra. Jag lämnade kvar apporterna så fick Neo gå samma spår. Även han gick spåret fint även om han inte är intresserad av apporterna men det gör ingenting för han var så glad över att få spåra.

Innan jag åkte hem fick Vinna gå Lenas spår som var snittslat och det gick riktigt bra och hon plockade glatt alla apporterna. Tjoho!!!! Blev ju en bra kväll efter allt!

DSC_0588b

Henke var på städdag i hamnen och målade så nu är tjänstgöringen gjord för i år.

Självklart såg vi melodifestivalen på kvällen!!!

Inga kommentarer: