fredag, maj 16, 2014

Kommunfest

Veckan slut och eftersom Henke var ledig idag så slapp jag åka hem. Ledig kanske är fel ord att använda för han har riktigt riktigt hög feber som bara stiger och stiger trots att han förebyggde med Alvedon regelbundet. Får hoppas att det lägger sig tills i morgon. Själv fick jag en chans att göra stan på lunchen samt gå ut och käka på Nojs tillsammans med kollegor.

Efter jobbet träffades vi på Plan och Bygg för en drink och lite snacks innan det var dags att att bege sig till Kulturhuset där årets upplaga av Kommunfesten äntligen skulle bli av. Den har blivit inställd några år nu men idag var det många som ville med. Mycket god mat, underhållning med Tone Norum, Micke Rickfors och Mats Ronander.

2014-05-16 21.51.452014-05-16 22.24.31

Å sen är det rätt underhållande, eller egentligen snarare tragiskt att se hur enormt onycktra vissa blir. Spårar ut helt och hållet så att vissa till och med blev utkastade!

Hade lovat att ringa Henke före midnatt och det löftet höll jag. Henke skakade när han hämtade mig trots att det var hög värme i bilen, 40,2 i feber när vi kom hem trots att han tagit Alvedon för mindre än tre timmar sedan. I morgon måste han ringa 1177

Inga kommentarer: