onsdag, augusti 28, 2019

Dagarna passerar…

Ännu en dag passerade och hundarna fick bra med aktiviteter idag. På fikat var det så fint väder att det gick att sitta ute så då var hundarna såklart med och Vinna fördiskade lite tallrikar.

På lunchen gick jag en kort promenad och sen fick bägge apportera några apporter i skogen alldeles intill kontoret.

Även eftermiddagen bjöd på fint väder och möjliggjorde för oss att fika ute.

Efter jobbet gick jag ut spår och sen åkte vi på sightseeing medan spåren låg till sig. Tycker att bägge hundarna slarvar lite nu så jag måste nog börja snittsla spåren så att jag vet om de verkligen är exakt på rätt spår.

Under tiden jag och tjejerna spårade så började Henke klippa gräset. När jag kom hem satte jag igång med middag som idag blev Ceasarsallad men först tog vi lite koppar med chiliost.

Efter maten körde jag ett litet lydnadspass med tjejerna. Esset fick köra “pallen” vilket hon helt fattat nu. Hon fick också köra avlämningar av träapport och dummy och avslutade med lite sitt och ligg. Vinna fick köra skiften i fjärrdirigering, gripanden av metallapporten och lite pallen hon också.

Himmelsdalen var sedan kvällsunderhållningen och då sov bägge tjejerna sött i vardagsrummet. Esset sov tills det var dags att gå och lägga sig vilket inte var så praktiskt för då ville hon verkligen inte sova utan skulle bita på allt och alla. Tog en stund innan hon kom till ro och somnade vid midnatt.

Inga kommentarer: