torsdag, augusti 15, 2019

Sabaton open air

Idag jobbade jag bara halvdag, eller till 13:00 sedan åkte jag hem och bytte om lite snabbt innan jag körde upp till Skjutbanan för att lägga lite spår till tjejerna. La ett långt, ca 500m till Vinna och ett lite kortare, kanske 400m till Esset. Tog sedan ut tjejerna och gick upp på skjutvallen för att rasta dem medan spåren låg till sig.

Den här gången fick Vinna börja gå sitt spår. Esset var inte helt nöjd med att sitta i bilen själv hörde jag. Vinna var väldigt duktig i spåret. På 4e sträckan vinklade hon och gick av spåret några meter. Ett rejält ben låg i skogen som lockade men när hon kollat det så spårade hon fint vidare och hittade och tog alla föremål.

Esset spårar också fantastiskt bra. Lägger inga föremål i hennes spår däremot belönar jag henne med små godisgömmor i spåret och hon hittade alla de. Märkte att hon blev lite trött på slutet men löste uppgiften bra ändå.

Efter detta åkte vi hem och hundarna fick vara ute på gården medan jag duschade och gjorde mig klar. Åkte sedan till Idenor och lämnade Vinna och sedan in till stan för att lämna bil och Esset till Lasse och Birgitta.

Klockan 17 satte jag mig på tåget mot Falun tillsammans med lite vin och IKEA-katalogen som kom idag.

Blev ett byte i Gävle men allt flöt på fint och jag anlände till Falun kl 19:30. Promenerade mot Lugnet och Henke mötte mig efter vägen. Henke hade varit på Signing session med Joacim Cans från Hammerfall som hade skivsläpp i samband med festivalen.

Väl framme blev det middag, thai-gryta med ris. Jag var ganska trött och dessutom blev jag helt uppblåst i magen av maten och det godis jag vräkt i mig på tåget eftersom jag var så hungrig. Gick därför och la mig en stund medan de andra gick in på området. Jag kom efter lite drygt en halvtimma. Kom precis lagom till att få se Apocalyptica som spelar hårdrockslåtar (Metallica) på Cello. Riktig bra så nu får jag lägga till det bandet i min spellista.


Jag var som sagt ganska trött så det blev en tidig kväll då det var riktigt kallt. Vi avslutade kvällen med varsin Toast och en kopp tea i husvagnen.

Inga kommentarer: