lördag, augusti 17, 2019

Grande finale

Lugn morgon även idag även om vi vaknade betydligt tidigare idag. Fint väder så efter frukost beslutade vi oss för att åka på Sighteeing igen.




Den här gången åkte vi till Sundborn och Carl Larssongården. Entréavgiften för att gå in var 200 kr/ person som vi nöjde oss med att titta i butiken och gå runt i trädgården och omgivningen.





Besökte även Stora Hyttnäs och sedan tog vi en jätteglass i cafét innan vi åkte tillbaka till lugnet.




Väl där åkte körde vi upp på berget där backhoppningstornen står. Betalade in oss och åkte upp i det stora tornet och tittade på skidmuseet där. Häftig utsikt men innan jag skulle ställa mig i spåret på ett par skidor och bara släppa iväg dem. Fy tusan!!!




Idag blev det tidig middag vid 16-tiden då programmet var mer eller mindre fullspäckat. Gemensam beställning av familjepizzor delades på 30 personer då det anslutit lite annat folk från intilliggande tält/husvagnar.

Klockan 17:30 spelade det band som jag var mest intresserad av, Visions of Atlantis som bl.a består av en tjej som sjunger lite operainspirerad hårdrock. Mycket bra!

 


Henke ville också se Candlemass och Gloryhammer men sen blev det en paus.

Då passade jag på att vila en stund i husvagnen medan övriga satt i rosa tältet. De gick upp till området redan kl 21:40 för att se Sabaton som skulle börja spela kl 22:30. Jag låg och vilade till kl. 22 å då hade det börja regna ordentligt. Henke hade regnponscho med sig den här gången men jag tog riktiga galonstället när jag gick upp. Det var ett bra drag för när vi kom tillbaka så var jag helt torr efteråt medan övriga var blöta in till underkläderna.
Sabaton framförde som vanligt ett proffsigt framträdande och för min del blir alltid banden bättre när man känner att man känner igen många låtar som man dessutom tycker är bra.

Kvällen avslutades efter uppträdandet då det regnade så mycket. Vi var enormt glada över att vi rev tältet före vi åt middag för alt var torrt så vi slipper packa upp allt igen när vi kommer hem.

Inga kommentarer: