söndag, augusti 04, 2019

Världens största tollarutställning

Tidig uppstigning för att åka till Olnsipagården där den stora utställningen skulle hållas.

Esset ställades i Valpklass 1 och den ringen tog en väldig tid. Både Esset och IPA fick HP och placerades som 4e respektive 2a bästa tikar. Brorsan Triac blev bästa hane och senare BIS Valpklass 1.



   

Alla fick fin kritik, här är Essets.

Esmeralda och Kaliber ställdes båda i Ökl och det kunde nästan inte gått bättre. Kaliber var först ut och fick HP och slutade som 2a bästa hane av 19 st.


Här kommer Kalibers fina kritik:

Efter det så var det dags för Esmeralda som inte ville vara sämre. När det var sex hundar kvar av de som fått HP så fick de springa en runda till. Då blev hon tyvärr bortplockad så precis utanför placering men slutade alltså som sexa av hela 44 tikar.


Här är Esmeraldas kritik


Såklart blev det en hel del fotografering både av Essets kullsyskon och av Vinna och hennes valpar. Kolla vilka hundar!!!


Jösses vad jag är stolt över Vinnas fina valpar!!! Kolla vad snygga de blivit!!!

Esmeralda


Kaliber


När alla finalerna var färdiga hade klockan hunnit bli 17. Vi körde då upp till Högfjället och tog oss en promenad ovanför en av stugbyarna innan vi vände hemåt mot husvagnen.



Vi packade ihop förtältet medan vädret fortfarande var fint och sedan satte vi tillbaka markisen istället. Packade också ihop alla grejerna inne i husvagnen och i bilen innan vi började med maten. Henke tog en dusch, jag tog en garage och bara slappade och sedan blev det parmainlindad sparris, resterna av spagettin och köttfärssåsen och sedan kaffe och baileys innan jag fullkomligt däckade i soffan framför tvn.


När jag somnade i soffan så hade redan hundarna sovit ett bra tag.


Rastade hundarna en snabbis och la oss sedan för natten. Både vi och hundarna var rejält trötta och låg till 8:30.

Inga kommentarer: