fredag, augusti 02, 2019

Fridag i Sälen

Idag planerade vi en fridag i stort sett utan hundaktiviteter. Började därför morgonen lugnt och fridfullt för att sedan åka iväg och lösa fiskekort vid lunchtid.

Precis innan vi anlände till sjön skickade jag ett sms till Anette då jag ville att hon skulle meddela när hon skulle starta Elite. Då satt hon och väntade som nästa hund så vi åkte till den tjärnen istället. Såg Anette och Elite göra ett bra jobb med undantag för dirigeringsarbetet som kostade henne priset denna gången. Söket var däremot väldigt fint och även gåsen kom in.




Efter hennes start åkte vi och fiskade i en intilliggande tjärn.



Efter en dryg timma utan napp så åkte vi och käkade och testade sedan en annan sjö efter lunch. Inte heller där fick vi napp så efter en stund ledsnade jag och la istället ut ett sök som Vinna fick plocka in. Esset fick sedan hämta ett par apporter och springa lite i området.











Eftersom vi planerat gemensam grillning Vinnarens-Vildandens så var vi tvungna att åka tillbaka till campingen vid 17-tiden. Klockan 18 kom lite folk och vi tände grillen. Tanken var att vi skulle spela lite boule och ett annat spel men vi blev sittande och pratade hela tiden.


Vi avslutade med lite dryck och snacks inne i vårt förtält när det hade börjat bli lite kallt och myggigt.




Inga kommentarer: