måndag, augusti 26, 2019

Grattis Vinna och Mamma!

Det hände så mycket i helgen att jag inte kunnat skriva om allt så idag, en dag försent kommer här ett grattis till bästa Vinna och hennes syskon som som fyllde 8 år i går. Jag är så tacksam att Vinna fortfarande hänger med efter den diagnos hon fick under fjolåret. Jag trodde i början av sommaren att hon skulle finnas kvar efter semestern men hon känns faktiskt mycket piggare nu är i våras. Hon blir självklart inte bättre men hon har fortfarande inte ont och även om hon inte gör lika mycket nu så när hon får göra det hon älskar så gör hon det med glädje och bra fart och jag ser ingen påverkan efteråt. Jag gläds år varje dag som hon fortfarande har ett värdigt liv tillsammans med mig.




Vinna fyller år dan före mamma. Så idag flaggar och grattar jag lilla mamma som fyller år, några fler än Vinna.


Annars bjöd dagen på återgång till vardagen med jobb såklart. Skogspromenad med tjejerna då vi passade på att spana efter svamp och äta hallon.

Väl hemma blev det middag med lax och sparris och ett glas vin. Självklart såg vi också Himmelsdalen och sen fick jag ont i mage och skalle så när jag la mig blev det ansiktsmask på. Sov som en stock hela natten och vaknade inte en enda gång. Så skönt!

Inga kommentarer: