tisdag, oktober 29, 2019

Polisarbete

Åkte till jobbet och hann ta tag i en del jobb innan det var dags att åka iväg. Hade bestämt möte med poliserna på en plats så att vi kunde komma till företaget tillsammans. Helst hade jag velat informera dem om att vi skulle komma för jag ansåg att de inte kunde göra nått som påverkade utredningen men polisen ville att besöket skulle vara obokat å det var deras besök så jag bara hakade på.

För första gången fick jag på nära håll se nyttan av en drönare. Vilket fantastiskt verktyg för att få en överblick över ett område och för att kunna se platser som kanske inte är helt lätt att komma till. Å polismålad å allt var den dessutom... Riktig gullig!!!

Det blev en enormt hagelstorm precis när polisen skulle dokumentera på området men förhör och syn på plats kunde genomföras helt enligt deras planer. Vi avslutade “besöket” med lunch på Svanbacken.

Jag kom tillbaka till stan vid 14 –tiden och då var det bara att ta tag i det som inkommit medan vi varit iväg. Vidarebef. en del material till polisen och började också gå igenom gamla handlingar efter svar på frågor som uppkommit under dagen.

En intressant men intensiv dag!

Inga kommentarer: