söndag, oktober 20, 2019

Valpkurs och födelsedagsfika

Efter en natt men huvudvärk och dålig sömn så blev det faktiskt lite sovmorgon a la Esset. Vi fick sova till hela 07:30 idag. Huvudvärken hade gått över så jag bestämde mig för att åka på valpkursen. Var dock lite tveksam till om jag skulle vara med eftersom Esset varit så konstig i går. Jag tror att det kan vara så att det första löpet är på gång. Vinna blev så ett tag före första löpet vilket gjorde att jag trodde att hon var skotträdd men det var bara hormonerna som spelade henne ett spratt. Kanske är det det som Esset visade igår också…?

Åkte på kursen och tog med Esset in på teoripasset. Sprallig till tusan inledningsvis men sedan blev hon lugn och la sig ner och var helt avslappnad och nästan sov.

Dagen träning var mera ett tänk och inte så mycket köra hund men Esset fick vara med hela tiden. Sedan körde vi ett kort pass och då körde jag lite ställande. Idag märkte jag inte av hennes konstiga beteende från igår...

Innan jag åkte från klubben tog jag ut Vinna och körde lite fotgående och kon-träning.

På vägen hem postade jag ett paket och kompletteringshandlade lite.

Väl hemma gick vi en promenad med tjejerna och sen bakade vi äppelpaj tills Lasse och Birgitta kom för att fira Henke så idag blev det fika till lunch.

På kvällen gick vi en kort mörkerpromenad med pannlampa och sedan gjorde vi hemmagjord pizza till middag.

Inga kommentarer: