söndag, oktober 06, 2019

Mindre bra dag

Vaknade redan någon gång vid 03 och kände en tendens till huvudvärk. Eftersom det är så mörkt och trångt i husvagnen och jag sover längst in mot väggen så orkade jag inte klänga mig över Vinna, Esset och Henke för att gå upp och ta en huvudvärkstablett utan tänkte att det kanske skulle gå över. Vid 4-tiden funkade inte den tanken och Henke var upp på toa så då passade jag på stiga upp. Tog en tablett men det hjälpte inte så efter ca en timma var illamåendet så stort att det bara var att klä på sig och gå ut i skogen och kräkas. Inte kul!!! –5 grader, kolmörkt var det ute dessutom…

Var liggande fram till 9-10 tiden då jag äntligen lyckades få i mig och behålla en huvudvärkstablett och dessutom få i mig lite mat. Steg upp och gick ut och tog tjejerna på en promenad och då kände jag mig svag men lite bättre.

Henke hade packat ihop det mesta så vi började redan hemåt strax efter att Johan och Johanna åkt.

Väl hemma i Hudik tömde vi vagnen, körde igång en tvättmaskin, duschade och åt lunch och vilade sedan i soffan någon timma.

Vid 16-tiden gick vi en promenad med tjejerna innan vi åkte till Katarina och Jonas för att fira Klara som fyllt år i veckan. Passade bra att få middag och fika en dag som denna.

Jag kände mig frusen och täppt i näsan så redan vid 20-tiden var vi hemma och då intog jag soffläge under en filt medan Henke tände en brasa.

Inga kommentarer: