måndag, oktober 07, 2019

Ny intensiv vecka…

Började en intensiv vecka på jobbet med in inspektion förmiddagen. När jag kom ut från inspektionen hade SVT skickat 3 SMS till mig. De var väldigt angelägen om att få tag i mig för ett reportage om cesium. De hade noterat att jag var på möte till kl. 12 men ville att jag skulle höra av mig direkt efter mötet och innan jag gick på lunch.

Nu avslutade min inspektion inte förrän närmare 12:30 så jag åkte tillbaka till stan och käkade lunch och skickade då ett svar. Snabba ryck, han skulle komma till jobbet för ett reportage direkt
Hann gå en promenad med tjejerna efter att jag ätit och sedan var det bara att ställa sig framför kameran, osminkad och okammad och med en hårfärg som gör att man helst skulle vilja ha en mössa på sig. Men vad gör man inte….?

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/gavleborg/cesiumstralning-mats-i-hudiksvalls-kommun-halter-i-alg-och-svamp

När detta var klart åkte jag till klubben och tränade med tjejerna för att komma till ro efter en stressig inledning på dagen.

På eftermiddagen blev det en promenad genom byn och efter middagen så däckade jag i soffan. Tror även hundarna är trötta efter helgen för de somnade också….

Inga kommentarer: