torsdag, oktober 17, 2019

Tjejkväll och spårkväll

Som vanligt jobb mellan 07:00-16:00 med hundträning på lunchen då jag åkte till klubben. Fokus i veckan har varit ställande för Esset som också fick lite positionsträning i fotgående med extern belöning samt stoppsignal.

Vinna fortsätter jag att träna konen med och det tar sig även om hon springer ut och viker tillbaka före konen ibland. Även idag lite ställande och stadga i stået för henne.

Direkt efter jobbet gick jag ut två spår och sedan blev det en promenad i det gråa och extremt mörka och tråkiga vädret. Efter promenaden fick först Vinna gå sitt spår som idag bestod av 50% täktspår och 50% skogsspår. Hon var grym!!!

Esset fick ett skogsspår och även hon var grym. Jag måste verkligen ladda ner spårappen så jag får bildbevis på hur fint de håller sig i spåren.

Snabba ryck för att sedan skjutsa ner Henke på stan och sen blev det nästan 2 timmars tjejkväll på stan för min del. Kom hem med bl.a. en ny klocka, tre nya toppar och lite smågrejer.

Till middag blev det palt för min del och efter att ha fått slappa lite i soffan så var det dags att åka och hämta Henke vid 22-tiden.

PANG! Sen sov jag… Sov hyffsat i natt även om jag vaknat några gånger men det var mest på morgonkvisten.

Inga kommentarer: