onsdag, februari 19, 2020

Årsmötestider

Jobbade på med full huggning idag.

Vid fikat hade jag tid för mitt finger på häloscentralen. Som förväntat rekommenderades röntgen. Jag hade tur då de hade drop-in på röntgen på sjukhuset så jag åkte från hälsocentralen och direkt till sjukhuset och fick komma in inom en halvtimma. Då är det bara att vänta på resultatet då…

På lunchen gick jag och tjejerna en skogspromenad. Så skönt att det är barmark och idag var tjejerna så behagliga att gå med. De fick springa lösa i etapper och mellan varven gå i koppel och då var det ordning och reda som var fokus.

Tyvärr känner jag att jag har en annalkande förkylning. Tyckte ändå att jag kände mig piggare på eftermiddagen än vad jag gjorde på förmiddagen.

Direkt efter jobbet åkte jag hem och så gick vi en promenad genom byn sen var det dags för mig att åka iväg på logemöte-årsmöte.

Planering av aktiviteter och sallad till middag och sen vinlotteri som vanligt. Ett trevligt möte i det nybyggda trygghetsboendet på Myrstigen på Fridhem. Kul att få se det också. Trivsamt och väldigt lugnt.

När jag kom hem vid 22-tiden blev det en kopp te men sen var det bara att krypa till kojs. Frös mera eller mindre hela natten och innan 2 hade jag varit uppe tre gånger så nog tusan kommer jag att få nått skit även om jag just nu inte har feber och inte känner mig så dålig att jag är sängliggande.

Inga kommentarer: