torsdag, februari 27, 2020

Utdelning av årsmöteskallelse

Idag blev det en intensiv arbetsdag. Kom in mycket ärenden på förmiddagen och samtidigt hade jag ett möte om Iggesund Hårdkrom och den sanering som fortfarande pågår där. Direkt från det mötet gick jag till nämnden där jag hade en dragning och frigolitkulorna från plantskolan i Friggesund.

En promenad med tjejerna och sedan äntligen frukost klockan 10:45. Jösses vad jag hade hunnit bli hungrig.

Fortsatte med handläggningen av de ärenden som inkommit medan jag var sjuk och på lunchen blev det en promenad med tjejerna. Passade på att köra ett sök och några markeringar och sen fick Esset röjja av sig ordentligt i skogen. Jag och Vinna som också var lös roade oss med att hela tiden gå i motsatt riktning mot vad Esset sprang. Vinna tyckte att det var en väldigt konstig promenad som hon avslutade med att hoppa upp på ett jätteklippblock som jag hade tänkte att vi skulle gömma oss bakom.

Kom inte hem förrän klockan var 17. DÅ tog vi direkt en promenad genom byn och passade samtidigt på att dela ut kallelserna till årsmötet för vägföreningen som är i mars. Blev fina 15.000 steg idag.

På kvällen såg vi Norge ännu en gång besegra Sverige. Denna gången var det i Norge mot Sverige.

Blev också lite andapportering i hallen med Esset och Vinna men i övrigt kände vi oss rätt nöjda med dagen. Lyckade få till bloggen så att jag kan lägga upp bilder igen. Det var ju kanon!

Inga kommentarer: