tisdag, februari 04, 2020

Sök och totohallen

Idag var det ett möte med en kille från länsstyrelsen som skulle “revidera” vår tobakstillsyn så jag satt med honom på förmiddagen. På lunchen tog jag med tjejerna upp i skogen. De fick dela på ett sök och dessutom försöker jag hålla i min “ordning och reda-koppelpromenader”.

Efter jobbet åkte jag direkt till totohallen. Där blev det i huvudsak lydnadsträning för Vinna som fick köra fotgående, fjärrdirigering, hopp-metallapport, konen och ställande-läggande och sättande under gång.

För Essets det fortsätter vi att fokusera på greppen på vilt. Kör i nuläget med frysta fåglar i tunnstrumpor för att hon ska vara tvungen att bita över hela fågeln för att få bra grepp. Finkade väldigt fint idag så idag fick hon apportera fåglarna som vanligt apporter som markeringar eller dirigeringar. Hon fick också köra lite lydnad i form av fotgående, sättande under gång och hopp.

Tobbe och Kajsa var också med och tränade med eftersom både Anna och Göran blev dåliga med tryck över bröstet så kom inte de. Anna tog igen sig hemma och Göran hamnade på akuten men det visade sig “bara” vara en inflammerade muskel mellan två revben.

Väl hemma blev det middag och sedan såg vi alla avsnitt av serien “Tsunami” som väl var sådär…

Inga kommentarer: