onsdag, februari 12, 2020

Sopslut

Förstår inte varför jag känner mig så trött. Känns nästan som att jag har någon annalkande förkylning på gång för jag är trött både mentalt och kroppsligt. Hade det inte varit för hundarna så hade jag nog inte tagit mig ut så det är tur att jag har dem. När jag är ute känner jag mig ofta piggare men efter en stund är jag lika trött igen. Vi får se vart det bär hän… Låter som att det är många som känner lika dant just nu.

Jobbade på som vanligt. På lunchen fick hundarna ett sök och passivitet då de fick vara lösa. Det gick riktigt bra även om Esset ibland glömmer bort sig när jag är ute och lägger söket. Däremot sitter hon lugnt och fint när jag kör Vinna. När Esset var ute på söket såg jag en kollega komma gåendes i skogen. Han är hundvan så jag tänkte att hon får fortsätta arbeta. Vinna låg lugnt och fint i blåbärsriset.

När Esset såg Fredrik komma gående så skällde hon till och började springa mot honom. Jag kallade in henne å då kom hon till mig istället. Vinna låg hela tiden lugnt och fint medans han passerade. Esset hade lite svårt för att komma igång igen. Om det berodde på att det bara var en sista apport som hon inte hittade eller om det berodde på störningen vet jag inte. Vi hjälptes i alla fall åt på den sista.

Jag var en sväng på hälsocentralen för att kolla upp ett finger och om möjligt få TBE vaccin men en de hade inget vaccin hemma och fingret behövde en läkare titta på så jag åkte hem i oförrättat ärende.

Väl hemma efter jobbet blev det en promenad genom byn sen blev det enkel middag med köttbullar och makaroner. Efter det så totaldäckade jag i soffan och vaknade med huvudvärk så då var det bara att krypa i säng på riktigt…

Inga kommentarer: