torsdag, februari 13, 2020

Maxat schema

Idag har det verkligen varit ett späckat schema. Jobbade på som vanligt, gick promenad med tjejerna på fikat och sedan på lunchen. Då fick de apportera lite genom några linjetag längst med en stig, Raka skick men också skick ut. De fick också några markeringar, Vinna dubbelmarkeringar och Esset enkelmarkeringar och när de inte själva skulle apportera så fick de sitta lösa passiva bakom.

Eftersom Henke gick hem från jobbet pga influensa så åkte jag hem med hundarna samtidigt som jag själv åkte på hälsocentralen i hopp om att få vaccinera mig mot TBE men där gick jag bet så det blir i morgon istället på ett annat ställe i stan.

Direkt efter jobbet träffades jag och Henke på Handelsbanken för att se över våra lån där ett låns bidningstid löper ut. Trodde att det skulle bli ett ganska kort besök men vi kom inte därifrån förrän klockan 17:45. En snabb hamburgare på McDonalds sen åkte jag och hämtade upp Bengt, en gammal lantmätare då vi i vägföreningen skulle förhandla med två aktörer efter vägen. Mötet var trevligt men drog ut länge så jag skjutsade hem Bengt och åkte sedan hem.  Åkte till jobbet 06:45 och kom sedan inte hem förrän kl 22:15. En lång och intensiv dag med andra ord.

Avslutade kvällen med telefonsamtal med mamma och kom sedan inte i säng förrän 00:30 eftersom jag sprang runt och letade mitt vaccinationskort som jag måste ha med mig i morgon.

Inga kommentarer: