lördag, februari 29, 2020

En helt fantastisk dag!!!

Hade tänkt fixa och planera renoveringen av klädkammaren men det var ett helt fantastiskt väder och dessutom hotades det med snö inför morgondagen så då måste man passa på. Vi beslutade oss för att åka ut till Hölick.


Började med att gå ut till hamnen och då såg vi att Olof och Ulrika var hemma i Hudik å i sin sjöbod så vi hamnade på fika hos dem. Verkligen trevligt att se dem igen och jättekul att få se hur fint de renoverat.

Efter besöket “hemma” hos dem så gick vi iväg på vår tur. Helt fantastiskt väder så vi promenerade ut till Hornslandsudde. Vi kunde sitta på torr och mjuk backe i solen och dessutom i lä. Helt underbart att man kan njuta så här i februari.

 

 
 
  
 
 
 


   


På vägen hem handlade vi och direkt när vi kom hem gjorde vi en härligt god lax- och räktårta men den skulle stå i 6 timmar så vi åt ett litet smaskigt mellanmål första. Frasiga goda spenat och fetaostkuddar, parmainlindad sparris och avokado med räkor. Mumsig!

Efter mat och lite vila så gick vi ut och badade i tunnan också vilket var väldigt härligt när vi kände oss lite frusna efter att ha blivit rätt varm på promenaden.

Till melodifestivalens andra chans som var riktigt riktigt bra idag intog vi äntligen den goda tårtan och dessutom blev det en smarrig efterrätt.


Vilken helt fantastisk dag detta har varit!!!

Inga kommentarer: