måndag, februari 03, 2020

En intensiv vecka

Idag inleddes en intensiv vecka. Mycket som är inbokat på jobbet och sen ska Henke åka bort så det kommer att bli full fart skulle jag tro.

Började direkt på morgonen idag då jag åkte iväg till Bergsjö för två inspektioner av fotvårdslokaler. Tänkte besöka ytterligare två verksamheter oanmält men det var stängt så det blev inget med det.

På lunchen blev det skogspromenad med lite inkallnings och stadgeövningar och efter jobbet blev det en promenad genom byn med omväxlande gå fin i koppel och gå lös.

På kvällen började två nya serier och såklart lägger de dem samtidigt. Den ena, Tunn is på 4an och den andra Tsunami på Svt. Vi valde Tunn is eftersom Tsunami bara bestod av tre avsnitt så den kan man lätt se senare. Alla tre avsnitten ligger dessutom på play redan. Tunn is verkade lovande….

Jag passade också på att se näst sista avsnittet av Kalifat eftersom vi såg Hamilton igår. Ytterligare serier som går samtidigt.

Undra om Esset är på gång att börja löpa. Hon är ofta intensiv men idag ville hon verkligen inte lägga sig och slappna av utan ville helst busa med någon hela tiden.

Inga kommentarer: