måndag, februari 24, 2020

Effektiv sjukdag

Magen känns betydligt bättre idag men på förkylningsfronten händer verkligen inte så mycket. Fortfarande ingen feber vilket känns skönt och gör att jag inte känner mig så däckad. Nu har jag börjat få mera ont i halsen än vad jag haft tidigare men det som framförallt är jobbigt är att förkylningen sitter i bihålorna vilket gör mig trött i skallen framförallt för att jag har lock för öronen, är täppt i näsan och har ett tryck över pannan som ger känslan av en lätt huvudvärk.

På fömiddagen satt jag och skrev klart dokumenten inför årsmötet med vägföreningen och tog också tag i att frosta av viltfrysen. La allt vilt i en balja och slog sedan av frysen och ställde ner en kupévärmare. Tog bort lös is och sedan gick jag ut en gång varannan timma och tog upp is som lossnat för att hindra att de skulle tina i boxen för då hade det blivit mycket vatten. Usch var mycket is det var!

Efter en sen frukost gick jag en promenad med tjejerna. Soligt och fint ute om men lite blåsigt men det blev en ganska lång och väldigt skön promenad efter stigar som jag inte gått på länge. När vi kom tillbaka fick hundarna vara inne medan jag torkade ur frysboxen och sorterade in allt vilt igen och slog på boxen. Gick ju väldigt smidigt och nu är det ordning och reda i boxen och jag har kolla på vad som finns i den.

Framförallt promenaden tog på krafterna så efter en varm kopp te somnade jag i soffan och sov tills Henke kom hem från jobbet.

En promenad och sedan resterna från gårdagens taco innan ytterligare ett avsnitt av "Tunn is”.

På kvällen fick tjejerna lite apporteringsträning i hallen. Fokus var Essets gripande så vi körde med dummiesar som ser ut som fåglar samt dokkengåsen.

Inga kommentarer: