lördag, februari 01, 2020

Ledighet och fest

Tanken var att vi skulle åka till Tjännavallen och träna idag men när man stiger upp och det spöregnar så kändes det inte längre så lockande så vi sköt på det hela till nästa helg istället.

Efter frukost tog vi istället hundarna på en promenad genom byn. Det slutade regna precis när vi skulle gå så vi klarade oss ganska bra. Esset fick gå lös mesta delen men vi promenerade bara efter vägen. På vägen hem började dock regnet komma igen så vi ökade på slutet.

Hundarna fick vara hemma själva ett par timmar medan vi åkte ner på stan och handlade och sen blev det lunch och slapp i soffan. På eftermiddagen blev det sök i skogen för tjejerna samt en kortare promenad vid sjön.

Klockan 17 åkte vi till Iggesund på Pretty Maids fest hos Lasse och Anki. Jag körde så det blev en lugn kväll för egen del. Vi åkte och hämtade Thaimat som vi käkade och sen var det musik både uppe och nere. Jag, Johanna, Joline och Joella kollade melodifestivalen och nyfikna kom upp till och från även om de inte vill erkänna att de är nyfikna och i alla fall liiite intresserade.

Eftersom festen började tidigt och jag körde så avslutade vi också tidigt så vi åkte hem vid 22:30. Henke däckade när vi kom hem medan jag satt och såg lite tv och tog ett glas vin så gick inte och la mig förrän vid 01-tiden.

Inga kommentarer: