tisdag, februari 25, 2020

Sängliggande sjukdag

Idag var nog den dag som jag hittills varit tröttast på. Har mest legat hela dagen förutom när jag var ute med hundarna. Idag gick jag ner på täkten så att de fick träna lite fotgående och några apporter samt röjja av sig lite. Avslutade promenaden på gården genom att testa att skjuta medan tjejerna skulle sitta passiva. Inga kast eller apportering utan bara skott och sitta och titta. Avslutade med godissök med ett skott. Borde ha med apportkastaren ofta och skuta utan att et händer nått bara för att avdramatisera skott för det brukar de ju kunna gå igång på senare i livet.

På eftermiddagen blev det en skogspromenad innan jag åkte en sväng till totohallen där vi tränade rallylydnad. Esset var riktigt duktig, det är mest snurr under gång som hon tycker är lite konstigt. Vinna är taggad som tusan men skötte sig ok. Däremot gick hon helt bananas när det kom in en liten kille med huva och hoppade omkring lite i hallen. Blir mäkta trött på henne när hon går igång på det viset.

Blev panerad fisk och potatis till middag och sen såg vi lite tv. Började få ont i halsen och det vill jag verkligen inte ha nu när förkylningen börjar lätta. Hoppas kunna gå till jobbet i morgon.

Inga kommentarer: