lördag, mars 12, 2022

Drömmer om ny bil

 Sovmorgon och sedan en promenad genom byn. Liksom den senaste tiden bjuder vädret på sol och plussgrader. 

Efter promenaden åkte vi till Toyota för att titta på ny bil. Med dagens dieselpriser börjar vi på allvar överväga en hybridbil. Elbil går bort då vi känner att det inte skulle funka på långresor men med en elbil där vi kan köra på el så länge vi bara åker inom stan skulle vara praktiskt. Bilen såg väldigt fin ut men tyvärr var bägge bilarna som användes för provkörning ute så vi fick inte provköra. Vi kan också konstatera att det är mycket pengar. Skulle vi köpa en sprillans ny (finns i stort sett bara nya) så skulle den gå på  över 500.000 kronor.

Åkte vidare till Lasse och Birgitta för att hämta mitt pannband och mina vantar som jag glömt i Enånger förra helgen. Henke passade på att fixa med Birgittas telefon men först gick vi en promenad runt Lillfjärden med Birgitta och Anette.

När vi kom hem blev det massor med sport i form av längdskidor från Falun och Skidskytte från Otepää. Blev stora framgångar med flera framstående placeringar. Hejja Elvira som gick och vann dagens tävling. 

När det blivit mörkt blev det en promenad runt huset sedan blev det oxfilémiddag medan vi såg Melodifestivalen där rätt låt vann. En låt som gått mig förbi genom tidigare deltävlingar men som jag nu tyckte var absolut bäst.

Inga kommentarer: