tisdag, mars 29, 2022

Vintern kom åter

 Efter gårdagens väderomslag vaknade vi idag till ett snöigt och vintrigt landskap igen. Totalt har det kommit ca 0,5 dm och det känns enormt onödigt efter den långa period av vårväder som vi haft den senaste månaden och vi hade äntligen fått snöfritt på vägen utanför vår tomt. Men men man vet ju att sånt här händer varje år....

På jobbfronten var det möten på förmiddagen och sen var det dags för mig att åka hem på lunch till tjejerna igen. Idag gick vi hela rundan genom byn och idag blev det inge SM vecka utan kom tillbaka enligt plan.

Efter jobbet bestämde jag mig för att testa att springa trots att jag i helgen haft ont i knät. Lugnt och inte så lång runda var planen men det gick så lätt så det blev inte riktigt så. Kroppen kändes bra och lätt och jag blev varken svettig eller andfådd så när jag vände så tänkte jag att idag hade jag kunna springa längre. Så blev det för när jag kom tillbaka till huset fortsatte vi (jag och Esset) förbi det och ut till stora vägen åt andra hållet så rundan blev totalt 6,2 km vilket är längre än jag sprungit på många många år. Medeltempon var 5,19 vilket jag också är riktigt nöjd med. Efteråt blev det dessutom ett kort gympapass innan middag och fotboll där Sverige förlorade mot Polen vilket innebär att det inte blir nått VM för Sveriges del till hösten.

Inga kommentarer: