torsdag, mars 24, 2022

Väderomslag

 Efter, jag vet inte hur många veckor med soligt och fint väder, har vädret idag slagit om och det var grått och tråkigt. Det positiva var i alla fall att det fortfarande är plusgrader och med periodvis lite lätt regn så borde det fortsatt bita bra på den snö som är kvar.

På förmiddagen var det kontorsjobb och förberedelser inför eftermiddagens inspektion. Vi fick också gott fika då Johanna på plan och bygg avtackades. Rabarberpaj och vaniljsås, mums!

Jag åkte hem till tjejerna på lunchen och promenerade då genom byn samt åt lunch såklart. 

Direkt efter lunchen väntade en inspektion på en bilverkstad som återöppnat med nya ägare sedan en konkurs.

En liten stund hann jag tillbaka till kontoret innan det var dags att åka hemåt men med ett stopp för mammografi. I morgon är det fredag och då blir jag hemma...

Efter ytterligare en promenad genom byn så stannade jag till på täkten och körde lite dirigeringsträning. höger/vänster/ut. Detta är något som jag känner att jag verkligen måste lägga ner lite tid på nu. 

Efter middag som idag bestod av currykyckling med ris så väntade bl.a. lite förberedelser inför kommande styrelse- och årsmöte i vägföreningen samt Sveriges kvalmatch till VM. En fullsatt Friends Arena kokade när Sverige på övertid lyckades få in det första målet och besegrade därmed Tjeckien. Nu väntar en sista ödesmatch mot Polen på tisdag.

Inga kommentarer: